Hvordan opsiger jeg min server?

Du kan opstige dine servere ved at tilgå produktet og klikke på "Opsig"

Trin 1
Gå til kundesiden og vælg din server.

Trin 2
Klik på den røde "Opsigelse" knap.

Trin 3
Skriv hvorfor du ønsker at opsige din server og vælg hvornår du vil opsige den.
Øjeblikkeligt: Din server vil blive slettet inden for 24 timer.
Ved udløbsperioden: Din server vil ikke blive fornyet, men du vil beholde den perioden ud.

Kommer du ved en fejl til at opsige din server, eller har du fortrudt du har opsagt, skal du kontakte os for at annullere din opsigelse.