Vi har ingen tilbagebetalingspolitik som beskrevet i vores handelsbetingelser.

§4.1 Fortrydelsesret
Ved alle køb fraskriver du din fortrydelsesret. Ved at acceptere disse vilkår, giver du samtykke til dette, og at du er blevet gjort opmærksom på fraskrivelsen. Fraskrivelsen muliggøres, da der er tale om særlige typer køb, som bl.a. virtuelle produkter og software.

§4.2 Reklamationsret
Alle vores produkter og tjenester giver kunden 2 års reklamationsret if. købeloven. Denne ret gælder hvis der er fejl eller mangler med dit produkt. Vi vil til enhver til hjælpe kunden med af løse sine evt. problemer med produktet eller tjenesten.